Diós, áfonyás, fehércsokis süti

Hozzávalók / 8 adag

125 g puha Ramacranberry-white-chocolate-and-walnut-cookies_l

150 g cukor

50 g szárított vörösáfonya

190 g liszt

50 g durvára vágott fehér csokoládé

1 tojás

175 g apróra vágott dió

1 tk szódabikarbóna

½ tk  sütőpor

csipet só

Elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt 200 ºC-ra.
  2. Keverjük össze a Rama-t a cukorral, majd keverjük habosra a tojással.
  3. Adjuk hozzá az összes száraz hozzávalót, végül a fehér csokoládé darabokat.
  4. Rakjunk kis halmokat teáskanállal tapadásmentes vagy kikent sütőlapra vagy sütőpapírra. Hagyjunk nekik elég helyet, mert nőni fognak.
  5. Díszítsük szeletelt dióval és áfonyával.
  6. Süssük kb. 10 percig, vagy amíg enyhén barna nem lesz.
  7. Hagyjuk a lapon 1-2 percig (hogy tovább süljön), majd tegyük őket fémrácsra, amíg teljesen ki nem hűlnek.

Kategória: Desszert | A közvetlen link.