Hitvallás

HITVALLÁS

Elsődleges célunk a vevői igények legmagasabb fokon történő megfeleltetése, a változó piaci viszonyokhoz való alkalmazkodás és a kifogástalan szolgáltatás nyújtása.

A Tellér Kft. alapvető filozófiája, hogy minden gazdasági helyzetben szükség van a jövőt megalapozó fejlesztésekre. Cégünk folyamatosan figyelemmel kíséri az anyagok, az energia és más erőforrások felhasználását, támogatja az újrahasznosítást és törekszik ezek forgalmából adódó környezeti hatások csökkentésére.

Minőségirányítási rendszerünket olyan vállalatvezetési eszközként kezeljük, amely hozzájárul a fenntartható fejlődés biztosításához, az üzleti folytonosság megtartásához, támogatja a jogszabályi megfelelést, csökkenti az üzleti kockázatokat, és segíti a versenyelőny kialakulását, megőrzését.

Valljuk, hogy a fenntarthatóság gondolata a társadalom minden szereplőjét közvetlenül a mindennapjaiban érinti. A legfontosabb újítások és folyamatok akkor érik el céljukat, ha azok a fogyasztók mindennapi rutinjára hatnak.

A fenntartható fejlődés a Tellér Kft. egyik legfontosabb minőségfejlesztő vállalkozása, amely a társaság számára elsősorban a termelési folyamatok optimalizálását jelenti az ember és a környezet biztonságának szemmel tartása mellett.

Ennek megvalósulása érdekében törekszünk mind a beszállítókkal, mind pedig a kereskedelmi partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot kialakítani, amelynek révén növelhetjük a vevőkör-, valamint minden, a céggel kapcsolatban álló szervezet bizalmát és megelégedettségét, ami a mai üzleti és társadalmi szférában egyre inkább szélmalomharc, de hiszünk benne, hogy megnyerjük ezt a harcot, és a fejlődésre ítélt vállalkozások bírni fogják a kiképzést.

 

 

iso_ukasminőségbiztosítás