Nyereményjáték, fotópályázat – felfüggesztve

Tellér Kft. facebook fotópályázat – arhív

ajandekkosarfotopalyazatKüldj egy fotót gyermekedről, párodról, barátodról, vagy akár magadról, melyen szerepel egy Tellér termék. A fotópályázaton 2 kategóriában hirdetünk nyertest, az egyik a Tellér csapat által kiválasztott legjobb kép, a másik nyereményt a közönségdíjazott nyeri. A képeket elhelyezzük oldalunkon, ahol lehet “Like”-olni (az oldal tetején – pl.: http://teller.hu/teller-kft/ ). Akinek a fényképére a legtöbb Like érkezik a nyereményjáték lezárásáig az kapja a közönségdíj ajándékkosarát + a közönségdíj nyertes fotó felkerül nyitó oldalunkra, így többezren láthatják, megismerve a fényképen lévőt, akár egy fényes karriert indítva útjának.

A fotókat a e-mail címre lehet küldeni, vagy feltölthető a lenti jelentkezést kitöltve. A képhez mellékelni kell egy teljes nevet, egy facebook azonosítót (a böngésző címsorából kimásolva is tökéletes) és e-mail címet. A beküldött kép maximum 48 órán belül kerül fel oldalunkra, egyúttal facebook profilunkra.

Ha még nem tetted, Tetszik-eld oldalunkat.

A nyereményjáték kérdőívének kitöltése után maximum 48 órával felrakjuk a képet az oldalunkra, és facebook profilunkra és elküldjük a fényképhez tartozó linket. Az összes fénykép beküldés látható lesz a Facebook fotópályázat menüpontunkban. Minél több ismerősöddel osztod meg a linket, és lájkoltatod a képet annál nagyobb esélyed van a fődíj megnyerésére!

A nyertesek:

1. kategóriában: http://teller.hu/eniko-v-ne-czedly-fotopalyazata/

2. kategóriában: http://teller.hu/polczne-szabo-gabriella-fotopalyazata/

Kategória: Facebok fotópályázat | A közvetlen link.