Tellér Kft-ről

Rólunk:

A Tellér Élelmiszer Nagykereskedelmi Kft.1994-ben alakult, de a kereskedelmi múlt   1968-ig, a családi vállalkozás kezdetéig vezethető vissza. A céget az alapító tagok vezetik. A kezdeti nyolc fő helyett pedig jelenleg 25-30 személyt foglalkoztat.

Üzletpolitika:

A mai rohanó életünkben az egészséges táplálkozás mellett a tartós élelmiszerek iránt is megnőtt a kereslet, hiszen azok könnyen, gyorsan elkészíthetőek és sokáig eltarthatóak. Cégünk a kezdetekkor is élelmiszer-kereskedelemmel (zöldség, gyümölcs) foglelelmiszer_nagykereskedelemalkozott, ám a piaci igényekhez igazodva néhány évvel ezelőtt teamékkínálatunk a tartós élelmiszerek, gasztro termékek, szárazáruk és hüvelyesek széles palettájával bővült. A Tellér Kft. a Magyarországon működő konzervgyárak által gyártott termékek közül valamennyit forgalmazza. Kínálatuk meghaladja az 1000 terméket. Az általunk forgalmazott termékcsoportok (gasztronómiai kiszerelésben is kaphatók): zöldség, gyümölcs, saját gyártású termékek, befőttek, ízek, dzsemek, mézek, fűszerek, aromák, ivólevek, üdítőitalok, étolajok, ecetek, teák, tésztaféleségek és szárazáruk széles palettáját kínáljuk. Illetve teljes választékot tartunk például a zöldség alapú konzervekből, főzelékfélékből, savanyúságokból, húskészítményekből, melegszendvicskrémekből, halkonzervekből, készételekből, továbbá megtalálhatóak kínálatukban a lekvárok, gyümölcskonzervek, ételízesítők és az alapélelmiszerek is.

Cégünk két fő tevékenysége, a kereskedelem és a gyártás jól kiegészítik egymást, hiszen a kereskedelmi tapasztalatokat jól tudjuk hasznosítani a gyártás során, amelynek eredményeképpen megfelelően tudunk igazodni a piaci igényekhez, illetve a vásárlók elvárásaihoz egyaránt.

 

Jó tudni:

Minden évszaknak megvan a maga szezonterméke. Természetesen a zöldség- gyümölcspiacon a szezonális termékek megjelenését nagyban befolyásolja az időjárás. Illetve az, hogy egy adott időszakban mely zöldségek és gyümölcsök érnek, melyek vannak a szüretelés periódusában. Tapasztalatunk szerint azonban nem csak a zöld árunak van szezonalitása. Míg tavasszal leginkább a főzelékfélék és a savanyúságok fogynak jobban, nyáron, a nyaralási szezonra való tekintettel a készételek, húskészítmények forgalma kiemelkedő. Télen az ünnepek előtti időszakban pedig, a hagyományos ünelelmiszer_raktarnepi ízeknek megfelelően a mák, dió és lencse kelendőbb árucikk.

Cégünk a budapesti illetve annak vonzáskörzetében lévő boltok kiszolgálását a felsőpakonyi raktárból (mely élelmiszer-nagykereskedelem bemutatóteremként is üzemel), biztosítja, míg az ország különböző pontján lévő, vidéki üzletekbe a Nagybani Zöldségpiacról jut el az áru. A Nagybani Piacon történik az intézmények zöldség- gyümölcs beszerzése is, melynél nagy figyelmet fordítunk a frissességre.

Cégünk mottója:

“Nem elég a vevőt megszerezni, hanem azt meg is kell tudni tartani!”

Partnereink közül néhány:

  • Cba Kereskedelmi Kft. 2351 Alsónémedi, 2402 hrsz..
  • Élésker Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 5600 Békéscsaba, Ipari út 3.
  • Tesco Globál Áruházak Zrt. 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.
  • Auchan Magyarország Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-136.
  • Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. 1037 Budapest, Rádl árok 6.
  • G-Roby Kft. 1211 Budapest, Szabadkikötő u. 4.