Vásárlás és árurendelés

Vásárlási és árurendelési tudnivalók:

1.       Személyes vásárlás

bevasrlokosarVásárlását megteheti személyesen a Felsőpakonyi Raktárbázis 4. és 6. sz. Raktárépület és Bemutatóteremben vagy a Budapesti Nagybani Piacon lévő raktárunkban egyaránt. Telephelyeink mind a kis- és nagykereskedések nagy tételben való vásárlására, mind az egyéni vásárlók kis tételben való kiszolgálására alkalmasak. Ebben az esetben nincs minimális vásárlási mennyiség, továbbá felsőpakonyi telephelyünkön 50.000 Ft felett 2%, 100.000 Ft felett 3% kedvezményt adunk a számla végösszegéből. Célszerű a rendelést helyben történő vásárlás esetén is előre leadni, így az árut a vásárlás idejére össze tudjuk készíteni.

Megrendelését leadhatja faxon, a 06-29-517-230-as számon, kosarvalamint e-mailben a levelezési címen az alábbiakban megadott paraméterekkel.

–          A megrendelést legalább 48 órával az elszállítás előtt kérjük elküldeni!
–          Fontos megjelölni, hogy a megrendelt termékeket mely áruházunkban szeretné átvenni (a Felsőpakonyi Raktárbázis 4.,6. sz. Raktárépületében (nappal) vagy a Budapesti Nagybani Piacon(éjszaka/hajnalban))!
–          A rendelésnek tartalmaznia kell a megrendelt tételek nevét, mennyiségét, a számlázási nevet, címet, adószámot, valamint egy telefonszámot a további egyeztetés végett.
–          Fizetés az áru átvételekor, készpénzben történik.

2.       Rendelés kiszállítással

elelmsizer_szallitas_furgonKiszállítást csak Magyarország területén belül vállalunk!
Megrendelését leadhatja faxon, a 06-29-517-230-as számon, valamint e-mailben a levelezési címen az alábbiakban megadott paraméterekkel.
– A rendelésnek tartalmaznia kell a megrendelt tételek nevét, mennyiségét, a számlázási és szállítási nevet, címet, adószámot, az áruátvételi időintervallumot, valamint egy telefonszámot a további egyeztetés végett.
– Fizetés az áru átvételekor, készpénzben történik.
– A kiszállítás kritériumait az alábbi táblázat tartalmazza:

Felsőpakony   – szállítási cím távolsága  Szállítási   határidő Vásárlási   limit *
(min.   bruttó végösszeg)
Budapest területén belül 3-4   munkanap 20.000   Ft
Vidékre 100 km-ig max.   1 hét 50.000   Ft
Vidékre 101-150 km-ig max.   2 hét 100.000   Ft
Vidékre 151 km-től max.   2 hét 150.000   Ft
* Vásárlási limit elérése esetén a   kiszállítás díjmentes, ez alatt a szállítási címtől és a vásárlás értékétől   függően a kiszállítás díját egyéni elbírálással határozzuk meg, a vevővel   egyeztetve.

3.       Rendelés kiküldése postai csomagban

Magyar_Posta_Csomag– Bruttó 50 000 Ft értékhatár és 40 kg összsúly alatt a vevő kérésére a rendelést postai csomagban küldjük a megadott címre.
– A fizetés, proforma számla alapján történik előreutalással. A csomagot a rendelés visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül adjuk postára. Ezen felül a postai kézbesítési idővel kell számolni.
– A postaköltség a vevőt terheli, az aktuális postai díjszabás alapján, amelyet az alábbi linkre kattintva tekinthet meg:

https://www.posta.hu/static/internet/download/2018_Tarifatabla_HU.pdf

4. Egyéb tudnivalók

Lédig termékeink az alábbi kiszerelésekben kaphatók :5 kg (fóliatasakos); 25kg és 50 kg (zsákos ).